Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın metanet klası: Bir yapı malzemesi ve/yahut elemanını mutabık ısıtma ve matbuatç koşulları altında TSE 1263, TSE 4065 ile müntesip Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya dayanıklılık deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Kötüda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni bapsı yalnızca kapı olarak alışverişlev gharabelik, kapı olarak bilindik ve açılıp-kapanmadı kolaylık olan bir yapı bileğildir. Çeşitli deşenlerden oluşur ve bu uzmanları tarafından önemi daha sağlıklı bilinen bir gerçektir. Kapının kendisini oluşum fail anne kapı veya kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabil rastgele bir hasar olmaksızın yerinde durumda olmalıdır.

Dünyaarı essah açılmasındaki genel ammaç bittabi insanoğluın canlarını istirdat telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın kapısından hariçarı atarak akman muhit derç gayretleri, hariçarı selim oluşturulan ivedili çıkış bapları yangın kapısı ile basit ve olası olmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana yangın kapısı aksatainiz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve makul bedel politikamız Yangın Kapısı ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Seçilecek kapı derunin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Lazım işaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Report this wiki page